Барски ђир
26/07/2021 u 15:09 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

ТО предстаља нову манифестацију под називом „Барски ђир”

Програм манифестације се може пронаћи на wебсајту www.барскидјир.бар.травел али исто тако и на друштвеним мрежама ТО Бар и у туристичко информативним бироима

Туристичка организација Општине Бар у календару догађања овог љета представља нову манифестацију под називом „Барски ђир”.

Период одржавања је 26.07 до 22.08. , а у оквиру манифестације биће одржани бројни концерти, радионице за дјецу и одрасле, изложбе, представљена богата излагачко-продајна понуда, гастрономски ужици и бројни други садржаји који ће на мјесец дана претворити Бар у јединствену фестивалску позорницу - саопштено је данас из ТО Бар.

-Прву недјељу програма обиљежиће вечерашњи наступ КИЦ Поп хора у Сутомору, наступи културно умјетничких друштава, дефиле градске музике Будва, али и базар локалних производа, часови јоге на нашим плажама, аqуа гимнастика, наградни квиз на плажама и многе друге активности.

Програм ће се реализовати у свим туристичким мјестима наше општине и пружиће незаборавно искуство како нашим грађанима, тако и туристима који су на љетовању у Бару-додаје с е у саопштењу. 

Програм манифестације се може пронаћи на wебсајту www.барскидјир.бар.травел али исто тако и на друштвеним мрежама ТО Бар и у туристичко информативним бироима.

–Као и на свим манифестацијама ТО Бар улаз је слободан, а поштовање мјера за спречавање ширења вируса КОВИД 19 је обавезно- поручују из ТО Бар.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

23. septembar 2021 11:17