Барски ђир
26/07/2021 u 15:09 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ТО предстаља нову манифестацију под називом „Барски ђир”

Програм манифестације се може пронаћи на wебсајту www.барскидјир.бар.травел али исто тако и на друштвеним мрежама ТО Бар и у туристичко информативним бироима

Туристичка организација Општине Бар у календару догађања овог љета представља нову манифестацију под називом „Барски ђир”.

Период одржавања је 26.07 до 22.08. , а у оквиру манифестације биће одржани бројни концерти, радионице за дјецу и одрасле, изложбе, представљена богата излагачко-продајна понуда, гастрономски ужици и бројни други садржаји који ће на мјесец дана претворити Бар у јединствену фестивалску позорницу - саопштено је данас из ТО Бар.

-Прву недјељу програма обиљежиће вечерашњи наступ КИЦ Поп хора у Сутомору, наступи културно умјетничких друштава, дефиле градске музике Будва, али и базар локалних производа, часови јоге на нашим плажама, аqуа гимнастика, наградни квиз на плажама и многе друге активности.

Програм ће се реализовати у свим туристичким мјестима наше општине и пружиће незаборавно искуство како нашим грађанима, тако и туристима који су на љетовању у Бару-додаје с е у саопштењу. 

Програм манифестације се може пронаћи на wебсајту www.барскидјир.бар.травел али исто тако и на друштвеним мрежама ТО Бар и у туристичко информативним бироима.

–Као и на свим манифестацијама ТО Бар улаз је слободан, а поштовање мјера за спречавање ширења вируса КОВИД 19 је обавезно- поручују из ТО Бар.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 06:27