/ - Фото. Д.С.
26/08/2021 u 06:27 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Туристи у Петровцу негодују због скупоће: Све се наплаћује осим ваздуха

Нико није очекивао овако високе цијене, жале се туристи

Туристи који љетују у Петровцу, једном од најљепших мјеста на Црногорском приморју, кажу да је ове године то била дестинација само за оне који имају "дубок џеп".

Јелена Б. из Краљева каже да у Петровац долази с породицом последњих десет година.

- Заиста је превише скупо ове године. Ко од нас може дневно дати 15- 20 или чак 25 еура за двије лежаљке и сунцобран. Већина туриста из Србије од раног јутра јури и тражи мјесто на градској плажи. Нисам очекивала да ће нас ове године дочекати овако високе цијене. Уколико бисте свраћали у кафић да попијете само флаширану воду од пола литра, за десет дана тај "луксуз" би вас коштао најмање 25 еура. Све је уредно и чисто, али је тешко издржати с оваквим цијенама. Ипак, ми се с лијепим успоменама за два дана враћамо кући - казала је она.

Породица Марић је у Петровац допутовала из Новог Сада.

-Ово је права дестинација за одмор, све нам се допада, осим, наравно, цијена, а то је оно што туристе највише мучи. Нема шта нам се не наплаћује, све осим ваздуха. Раније смо долазили у вријеме одржавања Петровачке ноћи, које сада неће бити због короне, а била је то готово јединствена прилика да бесплатно добијемо пар сати правог уживања -казали су наши саговорници.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 15:35