/ фото: Туристичка организација Подгорице
01/06/2021 u 11:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Туристичка понуда Подгорице представљена у Бањалуци

Током презентације окупио се велики број посјетилаца, који су имали прилику да се упознају са новитетима у понуди за љетњу туристичку сезону

У оквиру регионалне Road show kampanje 2021, коју је покренула Национална туристичка организација Црне Горе, Туристичка организација Подгорице представила је туристичке потенцијале, културу и традицију, природне ресурсе, као и винску и гастро понуду у Бањалуци.

image
фото: Туристичка организација Подгорице

- На главном градском тргу „Крајина“, поред Главног града, туристичку понуду представиле су и локалне туристичке организације Бара, Будве, Котора и Тивта, у сарадњи са НТОЦГ, а под слоганом кампање „У друштву природе“. Током презентације окупио се велики број посјетилаца, који су имали прилику да се упознају са новитетима у понуди за љетњу туристичку сезону, манифестацијама и другим садржајима и активностима које их очекују у Црној Гори. Промоцију су пропратили бројни представници медија, а представница Националне туристичке организације Црне Горе Љиљана Чукић и директорица Туристичке организације Главног града Подгорица Ирена Рогошић  гостовале су на неколико бањалучких телевизија - саопштено је из Туристичке организације Подгорице.

image
фото: Туристичка организација Подгорице

Након промоције на тргу, у хотелу „Courtyard by Marriott“, организован је радни ручак, који је окупио представнике државних и локалних медија, представнике  туристичких агенција и остале званице.

Гости су  имали прилику да се упознају са туристичком понудом путем кратких промотивних филмова о Црној Гори, уживају у укусима традиционалних производа наше богате гастро понуде, а и да учествују у наградној игри, у оквиру које су све присутне локалне туристичке организације из Црне Горе обезбиједиле вриједне награде.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 01:38