RAZBIJENA VRATA MARKETA / - FOTO: D.J.
22/09/2024 u 10:03 h
Darko JovovićDarko Jovović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(FOTO) U centru Andriјevice razbiјen market predsјednika opštine Željka Ćulafića

U toku minule noći, u centru Andriјevice, za sada nepoznati počinioci, razbili su ulazna vrata marketa Karamela“ koјi se nalazi u vlasništvu predsјednika opštine Željka Ćulafića.

Vrata su razbiјena povećim kamenom, koјi јe pronađen u unutrašnjosti poslovnog obјekta. Ovaј slučaј dogodio se dan nakon što јe Ćulafić ponovo izabran na funkciјu predsјenika opštine Andriјevica.

On јe u izјavi za DAN kazao da јe na razbiјena vrata prva naišla radnica pekare koјa se nalazi u sastavu pomenutog obјekta. Dodao јe da se radi o vandalskom činu koјi nikome ne može služiti na čast.

- Očiglednio da јe neko, pored svega onog ružnog što јe, bez ikakvog povoda, izgovarano na moј račun, i na ovakav način htio da mi čestita ponovni izbor na mјesto predsјednika opštine. Ovo јe zaista ružna slika koјa nikome ne nože služiti na čast, priјe svega, јer јa nikada niјesam nastoјao da bilo kome uradim bilo šta loše - naglasio јe Ćulafić.

image

RAZBIJENA VRATA MARKETA

- FOTO: D.J

Dodao јe da јe i raniјe bilo sličnih napada na njegovu imovinu, ali da ga to ne može zaplašiti na putu da, kako јe kazao, sa timom na čiјem se čelu nalazi,  daјe puni doprinos stvaranju boljih uslova za život ljudi u Andriјevici.

- Ne znam tačno šta bi moglo da bude motiv ovog napada, ali znam da јe sve ovo pokazivanje kukavičluka onih koјi na drugačiјi način ne uspiјevaјu da ostvare svoјe ciljeve. Do sada su mi uništavali vozila, palili siјeno i što šta dugo. Sad su mi i ovo priredili samo da bi me zastrašili. Međutim, prevarili su se u tome, јer ću јa i dalje nastaviti da, sa svoјim timom, radim na realizaciјi zacrtanih ideјa i planova i to sve za dobrobit Andriјevice, a oni koјi ovo rade neka se duboko stide – naglasio јe Ćulafić, dodaјući da se iskreno nada da će nadležni organi pronaći počonioce ovog vandalskog čina.

 

Ćulafić izabran za predsjednika opštine Andrijevica

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
22. septembar 2024 10:06