Полупразне плаже / - фото: Б.М:
12/06/2021 u 20:07 h
Biljana MarkovićBiljana Marković
StoryEditor

У Котору плаже полупразне, највише “домаћих” купача

Иако су се закупци припремили и на купалиштима махом у функцију ставили плажни мобилијар, првенствено лежаљке, приличан је број слободних мјеста

Лоше вријеме, уз смјену сунца и кише, и данас је условило да плаже дуж которске ривијере буду полупразне. Иако су се закупци припремили и на купалиштима махом у функцију ставили плажни мобилијар, првенствено лежаљке, слободних је био приличан број, али и мјеста, што би рекли Которани, „за раширит” пешкир.

Море је хладно и због честог вјетра, па су се данас само најхрабрији осмјелили да уђу у воду. Најмлађи су нашли занимацију у игри у пијеску, а морска арија свакако је пријала свима који су на понтама и плажама.

image

Полупразне плаже

- фото: Б.М.

На Светом Стасију, гдје је популарни плажни бар „Премијер”, закупац је регуларно дио плаже оставио за слободно коришћење, али је данас, иако је викенд, мали број Которана на овом атрактивном дијелу обале. Иначе, у которски акваторијум почеле су да стижу јахте и мање бродице, што је и данас случај, док се још увијек чека на прво упловљавање крузера, који су због пандемије вируса корона обуставили доласке.

Фото и видео: Б.М.

Izdvojeno

30. jul 2021 09:05