Новогодишње чаролије, Антивари / - фото Бар инфо
27/12/2021 u 07:55 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У „Новогодишњим чаролијама” наступили хор Музичке школе и дјечији хор „Антивари мусика”

Уједно је отворена и изложба радова насталих на ликовно-психолошкој радионици коју су за полазнике узраста од четири до 14 година водиле психолог Марина Мартиновић и сликарка Милена Вукославовић

У склопу програма „Новогодишње чаролије” који Културни центар Бар организује поводом божићних и новогодишњих празника, у холу Дома културе наступили су Дјечији хор Музичке школе „Петар II Петровић Његош” и чланови дјечијег хора „Антивари мусика”.

Уједно је отворена и изложба радова насталих на дводневној ликовно-психолошкој радионици коју су за полазнике узраста од четири до 14 година, водиле психолошкиња Марина Мартиновић и сликарка Милена Вукославовић.

Публику је поздравила историчарка умјетности Катарина Газдић Илић, која је најприје изложбу прогласила отвореном, а затим позвала и да уживају у концерту.

А уз најљепше жеље за испраћај старе и дочек Нове године, дјеца су, под диригентским вођством мр Мира Крушчића и сопрана Александре Војводић Јововић извела реперторар од 13 новогодишњих и других популарних пјесама за дјецу. Наступили су „Звончићи, звончићи”, „Пада пада снијег” , „Somewhere over the rainbow”, „Ти и ја”, а солисти су  били Михаела Јововић, Нађа Косовић, Мерсида Сукић и Илми Ћамили.

У склопу „Новогодишњих чаролија“ наредних дана наступају:

27.12. у 17 сати - Наступ Екуменског хора Конкатедрале св. Петра, диригент Варвара Лојко, Хол Дома Културе.

28.12. у 15:30 - ОШ „ Блажо Јоков Орландић” позоришна представа за дјецу „Срећна Нова година” Хол Дома културе.

28.12. у 16 :30 -  Дјеца на саоницама Деда Мраза - Забавни програм са барским Деда Мразом Рајком Јоличићем, Хол Дома културе.

29.12. 10 сати - Програм са аниматором Жарком Жапцем, Хол Дома културе.

30.12. у 12 сати Позоришна представа за дјецу „Чаробна књига”, извођач НВО „Маска” Херцег Нови, Организатори ТО Бар и ЈУ „Културни центар”.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 19:08