Бајрактари и дабовић на примопредаји дужности / - Општина Улцињ
06/06/2022 u 15:28 h
Miljan KneževićMiljan Knežević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У Општини Улцињ обављена примопредаја дужности предсједника: Бајрактари умјесто Дабовића

Бит демократиjе jе у смjењивости власти. Суштина jесте у спрjечавању било кога да власт схвати као своjе насљедно, Богом дано право. А одраз наjвеће одговорности jесте одговорност према његовом височанству-грађанину, коjи jе носилац суверенитета, поручио је Дабовић

У Општини Улцињ званично jе обављена примопредаjа дужности у кабинету предсjедника. Бивши предсjедник Општине Александар Дабовић данас jе предао дужност новоизабраном предсjеднику Омеру Баjрактариjу, коjи ће на тоj функциjи остати у наредне двиjе године.

- Након jедне године, два мjесеца и осамнаест дана предаjем дужност челног човjека општине Улцињ. Желим да се овим путем захвалим свим грађанима коjи су током претходног периода пратили и подржавали моj рад, контруктивним примjедбама утицали да он буде бољи и видљивиjи, а све у циљу изградње бољег друштва за све нас и будуће генерациjе општине Улцињ. Бит демократиjе jе у смjењивости власти. Суштина jесте у спрjечавању било кога да власт схвати као своjе насљедно, Богом дано право. А одраз наjвеће одговорности jесте одговорност према његовом височанству-грађанину, коjи jе носилац суверенитета. А одговорно тврдим да сам током свог мандата интерес грађана Улциња стављао на прво мjесто. Био сам на служби грађанима и народу, чиjе сам добро стављао испред свега другог. Поносно и задовљно стоjим данас овдjе исто као и оног дана када сам ступио на функциjу предсjедника Општине. Ушао сам у кабинет чистог образа и неукаљаног га остављам -  саопштио jе између осталог Дабовић.

Подсјетимо и Баjрактари се захвалио свима коjи су гласали да постане предсjедник, како је казао, наjљепшег града на свиjету.

- Огромна jе то одговорност за jедног младог човjека, али истовремено и моj животни изазов, жеља и љубав да се наш Улцињ препороди. Знам да нас чека велики посао и jа сам за то спреман. Увjерен сам да ћу у томе имати подршку. Интерес Улциња мора да буде изнад сваког нашег појединачног или партијског. Зато, може Улцињ, право и часно, ако радимо сви заједно и ако нам је он на првом мјесту, поручио је Бајрактари

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

03. maj 2024 16:46