Радови на паркингу уз Јабучку улицу / - фото: Престоница Цетуње
26/10/2021 u 15:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У току завршни радови на паркингу уз Jабучку улицу

Паркинг се налази на платоу испред петог низа зграда у насељу Гипос, односно уз ограду вртића Jавне предшколске установе „Загорка Ивановић“ и имаће 24 мjеста за паркирање

Градоначелник Александар Кашћелан обишао jе са сарадницима градилиште Jабучке улице гдjе су у току радови на новом паркингу.

Паркинг се налази на платоу испред петог низа зграда у насељу Гипос, односно уз ограду вртића Jавне предшколске установе „Загорка Ивановић“ и имаће 24 мjеста за паркирање.

Представаници компаниjе Авио Петрол саопштили су градоначелнику Кашћелану да су у току бетонерски радови и постављање ивичњака, а да би већ сjутра требало да започне постављање бетонских растера за паркинг.

Сви радови на Jабучкоj улици, уколико вриjеме дозволи, требало би да буду завршени у наредних 15 дана.

Реконструкциjа Jабучке улице реализована jе у оквиру Програма развоjа Приjестонице Цетиње за 2021. годину. Осим радова на коловозноj и тротоарскоj конструкциjи, реконструкциjа jе обухватала изградњу водоводне инфраструктуре, прикључака фекалне и атмосферске канализациjе, као и електоинсталациjа jаке и слабе струjе.

Радовима jе обухваћена и реконструкциjа саобраћаjног прилаза са паркинг просторима, као и уређење путног поjаса. Вриjедност радова по уговору износи око 348,7 хиљада еура.    

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 09:36