/ - р д
07/12/2021 u 14:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Влада ће пасти вјероватно чак до краја мјесеца"

Свако ко не гласа за иницијативу биће издајник интереса грађана Црне Горе

Ова Влада показала је да је неспособна да води Црну Гору, она је показала да нема довољно достојанства да води Црну Гору и она је показала да заслужује да падне. Према томе, она ће пасти врло вјероватно чак до краја мјесеца, казао је портпарол и посланик ДПС-а у Скупштини Црне Горе Милош Николић.

Неспорно је, поручује, да постоји велико незадовољство са овом Владом.

-Ми смо урадили оно што је природно, очекивано и одговорно и то незадовољство које постоји са обије стране политичког спектра смо формулисали користећи уставна овлашћења и поднијели ту иницијативу. Ко ће гласати за ту иницијативу? Видим да све чешће управо из овог страха о којем сам говорио у одговору на претходно питање провијавају те изјаве у Скупштини Црне Горе да "свако онај ко се усуди да гласа за ту иницијативу ће бити издајник - наводи Николић.

Истакао је на то гледа тако да свако ко не гласа за иницијативу биће издајник интереса грађана Црне Горе.

- Јер је ова Влада показала да је неспособна да води Црну Гору, она је показала да нема довољно достојанства да води Црну Гору и она је показала да заслужује да падне. Према томе, она ће пасти врло вјероватно чак до краја мјесеца. А ја вјерујем да сваки нормални добронамјерни посланик из тренутне парламентарне већине који пристојно размишља о тренутном стању у црногорском друштву је наш потенцијални савезник у чину обарања ове Владе - закључио је Николић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 15:59