Максим Вучинић / - фото: Игор Шљиванчанин
17/01/2022 u 15:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вучинић: УРА И ЦИВИС газе по ивици издаjе

Како је навео побjеду од 30. августа Радничка партија браниће свим легитимним институционалним и ванинституционалним средствима

Посланик Радничке партије Максим Вучинић реаговао је на предлог колације "Црно на бијело" кojи се тиче модела мањинске Владе као начина да се превазиђе тренутна политичка криза. 

Како је навео побjеду од 30. августа Радничка партија браниће свим легитимним институционалним и ванинституционалним средствима.

- Као 27 посланик колаициjе За будуцност Црне Горе иза чиjег мандата стоjи више 133 000 грађана ове земље имам право да им гарантуjем, да глас тих грађана неће вриjеђети мање од било ког другог гласа у држави. Оваj покушаj понижавања људи коjи су 30 година носили бакљу слободе неће проћи никоме па ни Дритану Абазовићу предсjеднику партиjе од цирца 3 мандата. Jер нико у Црноj Гори ниjе гласао ни за jедног носиоца листе, него за промjене опредjељуjући се програмски ближу политичку опциjу - казао је Максим Вучинић.

Ако jе неко риjешио да гради политичку кариjеру, како је истакао, на рачун жртава тразициjе и грађана коjе jе ДПС режим покушао да стави у други ред, грдно се преварио.

- Желим да поручим такође, да УРА И ЦИВИС газе по ивици издаjе, у име Радничке партиjе кажем да ћемо им са коалиционим партнерима из ДФа помоћи да не издаjу изборну вољу грађана исказану 30. Августа, у колико не буду дорасли томе, предвиђам им политичко уништење на првим наредним изборима у коjем ћемо  са  нашим И њиховим бирачима  учествовати - закључио је Вучинић.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 15:21