Са састанка у МЗ Груда, Доње поље / - фото: Престоница
17/10/2021 u 12:14 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

За реконструкциjу Вучедолске улице 700 хиљада еура

Риjеч jе о првоj фази реконструкциjе ове саобраћаjнице на потезу од хотела Гранд до Белведерске улице. У склопу радова требало би да буде риjешен проблем одвођења фекалних вода и њихово раздваjање од атмосферске канализациjе

Дjечиjе игралиште и терен за кошарку биће изграђени у Мjесноj заjедници Груда - Доње поље, договорено jе на састанку градоначелника Александра Кашћелана са представницима тог градског насеља.

Игралиште jе jедно од пет, како jе казао градоначелник, коjе би до краjа године требало да буде изграђено у граду, а налазиће се код мjесног дома.

На састанку jе договорено да Престоница уреди санитарне просториjе у дому, као и да се унаприjеди расвjета у тоj мjесноj заjедници. Ради унапређења комуналне хигиjене договорено jе постављање подземног контеjнера, односно чешће одвожење смећа.

Градоначелник Кашћелан информисао jе грађане и о скороj реконструкциjи Вучедолске улице. Риjеч jе о првоj фази реконструкциjе ове саобраћаjнице на потезу од хотела Гранд до Белведерске улице. У склопу радова требало би да буде риjешен проблем одвођења фекалних вода и њихово раздваjање од атмосферске канализациjе.

Укупна вриjедност радова проциjењена jе на 700 хиљада еура. Тендер ће, како jе поjашњено, бити расписан након усваjања државног буџета за 2022. годину, а до тада би градске власти требало да заврше све послове око експроприjациjе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 19:07