Општина Бар / - фото: Драган Стојановић
24/01/2022 u 14:04 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Заказана јавна расправа о Нацрту измјена и допуна Дуп-а „Тополица III“

Јавна презентација Нацрта планског документа заказана је за 7. фебруар, у термину од 10 до 12 часова, у сали Скупштине Општине Бар

Јавна расправа о Нацрту Измјена и допуна Детаљног урбанистичког плана „Тополица III” отворена је од 25. јануара до 15. фебруара, у организацији Министарства екологије, просторног планирања и урбанизма. Јавна презентација Нацрта планског документа заказана је за 7. фебруар, у термину од 10 до 12 часова, у сали Скупштине Општине Бар.

Предлози, сугестије и коментари могу се достављати путем е-маил-а јавна.расправа@мепг.гов.ме или директно на архиву Министарства екологије, просторног планирања и урбанизма, ИВ Пролетерске бригаде број 19, Подгорица, закључно са 15. фебруаром.

- У току јавне расправе, дана 07.02.2022. године, од 10 до 12 часова у сали Скупштине Општине Бар биће организована јавна презентација Нацрта планског документа, од стране руководиоца израде плана. Учесници јавне расправе дужни су да се придржавају тренутних епидемиолошких мјера - обавјештавју  из надлежног министарства.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 07:24