Počela rekonstrukcija ОŠ ” Dušan Bojović” / - FOTO: Ž.Š.
05/07/2024 u 14:54 h
Željko ŠapurićŽeljko Šapurić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Župa Nikšićka: Počela rekonstrukcija ОŠ " Dušan Bojović"

Zahvaljujući uspostavljenoj saradnji između Savjeta MZ Župa Nikšićka i jedne od najpoznatijih kompanija iz regiona MК Group Beograd danas su krenuli radovi na rekonstrukciji školske sale u Оsnovne škoke "Dušan Bojović" u Župi Nikšićkoj.

U sklopu radova biće u potpunosti rekonstruisana unutrašnjost fiskulturne sale, zatim zamjena podne podloge, rasvjete, svjetlarnika, zidova, tako da će djeca iz ove škole imati lijepe uslove za ugodan boravak u toku izvođenja nastave.

Vrijednost donacije koju je firma MК Group uplatila je 54.285,44 eura, na osnovu predračuna koji je uradila firma L Gradnja koja će i  izvesti predviđene radove. Rok za izvođenje radova je četrdeset dana. 

Predsjednik Savjeta MZ Župa Nikšićka Dragoljub Radulović izražava veliku zahvalnost kompaniji  MК GRОUP jer je na pravi način razumjela zahtjev koji smo joj uputili.

image

 Počela rekonstrukcija ОŠ " Dušan Bojović"

- FOTO: Ž.Š.

- Bilo i za očekivati da će nam izaći u susret, imajući u vidu činjenicu  da je navedena kompanija jedna od društveno najodgovornijih kompanija u regionu, kompanija koja se već četiri decenije ističe po promišljenim pristupima i podršci zajednicama, a posebno je upečatljiva činjenica da u velikom obimu ta podrška ide mladima i humanitarnim akcijama. Stoga smo mi u našoj zajednici srećni što smo na jedan pravi način uspostavili saradnju sa MК GRОUP-om, a i ponosni smo svi, koji zdravo razmišljamo, što je osnivač navedene kompanije Miodrag - Кole Кostić, čiji su korjeni iz Župe i  koji je svojom vizijom i preduzetničkim duhom pokazao da sve potiče od pojedinca i njegove volje da se svari postave na pravo mjesto. Savjet MZ Župa vjeruje da je ovo tek početak dobre saradnje sa kompanijom MК GRОUP Beograd, a isto tako će i u buduće nastojati da Župu povezuje sa svima koji bi svojim aktivnostima doprinijeli boljitku življenja u načoj mjesnoj zajednici, u onoj mjeri koliko su to mugućnosti samog Savjeta MZ Župa - rekao je Radulović i pojasnio da oni žele da pokažu da se ne treba sve oslanjati na druge, nego da 

- Ti drugi vide našu volju za stvaranjem boljih uslova u zajednici, pa će to sigurno, prije svega institucije, pokrenuti da se uključe u projekte koje budemo prema njima kandidovali - istakao je Radulović.

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
01. oktobar 2024 21:23