/ Наташа Пламенац, власница предузећа "Три слаткиша"
05/05/2021 u 14:19 h
Dan.Dan.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Општина Бар подржава Три слаткиша

Наташа Пламенац, власница предузећа "Три слаткиша" добила бесповратна средства за подршку предузетница.

У оквиру Програма за подстицај женског предузетништва Општине Бар и за добро разрађену бизнис идеју Наташа Пламенац, власница предузећа "Tre Sorelle", добила је бесповратна средства за подршку предузетница.

Од ране младости Наташа Пламенац се заинтересовала за посластичарство. Вјештине у прављењу посластица и сланих пецива је наслиједила од мајке, која се овим послом раније бавила 15 година. Наташу је искуство оснажило и дало самопоуздање за идеју о отварању посластичарнице како би се бавила послом који истински воли. Чекајући прилику за покретање свог бизниса одлучила је да судбину узме у своје руке.

То је саопштено из Општине Бар у склопу кампање промоције подржаних бизнис идеја барских предузетника.

– Регистровала сам предузеће "Три слаткиша", а посластичарница је "Тре сорелле". Такође, радимо и услуге кетеринга и прављења колача по поруџби. Желим да бизнис успјешно траје и да га наслиједе и моје три кћерке које су још мале –каже Наташа.

Она је уз себе запослила још три раднице, а једна од њих се на Заводу за запошљавање водила као теже запошљиво лице.

Пламенци се породично баве и пољопривредом на свом имању у Црмници, а домаће производе Наташа користи за пецива што производе "Тре Сорелле" разликује од конкуренције.

Она истиче да посластице и слана пецива у "Тре Сорелле" праве од здравих састојака, без адитива.

– Посластичарским послом Наташа се бави са вољом која је путоказ у ком правцу би требало да се развија слатка предузетничка сласт у породичном бизнису- преносити тајне бакиних колача на унуке. Важно је вјеровати у себе, не одустајати, поставити јасне циљеве и остваривати их. Марљивост и посвећеност послу морају дати резултате –закључује се у општинском саопштењу.

Д.С.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 04:52