epa10600672 Douglas Luiz of Aston Villa (L) and Casemiro of Manchester United (R) in action during the English Premier League soccer match between Manchester United and Aston Villa in Manchester, Britain, 30 April 2023. EPA-EFE/ADAM VAUGHAN EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or ‘live‘ services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. / EPA-EFE-ADAM VAUGHAN
26/12/2023 u 12:44 h
Marko MilićevićMarko Milićević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Kiša golova" na "Teatru snova"

Mančester Junajted iako u krizi sa ulogom favorita dočekuje Aston Vilu koja za sada igra nestvarnu sezonu

Pritisak na ledjima Erika Ten Haga postaje sve veći i veći a novi u moru neuspjeha bio je poraz u prošlom kolu od strane Vest Hema rezultatom 2:0, a u prvi plan je izbila blijeda i bezidejna igra "Crvenih đavola". Junajted je prvi put nakon više od 30 godina vezao četiri ligaška meča bez postignutog gola a imperativ pobjede u ovom meču proizilazi iz činjenice da u ovom trenutku domaćin ima osam bodova zaostatka za mjestom koje vodi u Ligu šampiona naredne sezone. Prilično je jasno da je napad najveći problem ove ekipe koja je sa 18 datih golova u ovom trenutku po tom segmentu jedino bolja od Šefild Junajteda koji se nalazi na samom dnu tabele. 

Ekipa Unaj Emerija imala je zlatnu priliku u prošlom kolu kada je šokantnim remijem sa Šefild Junajtedom propustila priliku da preuzme vrh tabele Premijer lige. Bez obzira na taj rezultat popularni "Vilani" su neporaženi na poslednjih 10 ligaških mečeva a na poslednja tri meča u gostima postigli su minimum dva gola u prosjeku po meču. Iako je u ovom trenutku Vila bolji tim samo dvije pobjede na poslednja 24 međusobna duela jasno stavljaju goste u ulogu blagog autsajdera u ovom meču.

KOMENTAR: Tradicija koja sa sobom nosi "kišu golova", garantuje novu goleadu na "Teatru snova".

NAŠ PREDLOG: gg4+

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 01:19