/ - Фото: Тужилаштво Србије
15/11/2021 u 11:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Беливук и сарадници осумњичени и за убиство Митића ?

У наредби за споровођење истраге стоји да су Митића отели, мучили и звјерски убили, незванично, Беливук, Миљковић, Решовић, Будимир, Грек, Лалић, Хрватин, Драганић и Тешица

Сурово убиство Николе Митића (33) из Београда, биће шести злочин за који Тужилаштво за организовани криминал има доказе да је починио клан Вељка Беливук, сазнаје “Блиц”. У наредби за споровођење истраге стоји да су Митића отели, мучили и звјерски убили, незванично, Вељко Беливук, Марко Миљковић, Сенад Решовић, Милош Будимир, Владимир Грек, Срђан Лалић, Бојан Хрватин, Владан Драганић и Дејан Тешица.

Против овог клана подигнута је оптужница за пет убистава и чека се датум припремног рочишта. На челу трочланог судског вијећа биће судија Зорана Трајковић.

Оптужница против њих недавно је ступила на правну снагу, и ускоро се очекује заказивање припремног рочишта.  Судија Зорана Трајковић је дугогодишњи судија. Својевремено је била у Вијећу Вишег суда које је водило поступак притив Андрије Драшковића.

Судила је и бившем директору Путева Србије Бранку Јоцићу, као и у поступку који је у јавности био назван "стечајна мафија".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 03:48