/ - ILUSTRACIJAFOTO: MUP SRBIJE
20/10/2023 u 10:01 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Beograd: Pronađena droga vrijedna dva miliona eura, među uhapšenima dvije žene

Kako navodi, neki od osumnjičenih uhvaćeni su na djelu, dok su obavljali "poslove" na plantaži i u laboratoriji za uzgoj droge

U velikoj akciji Četvrtog odeljenja beogradske policije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapšeno je sedam osumnjičenih, među kojima su i dvije žene, pošto je u prigradskom naselju na Paliluli otkrivena plantaža marihuane,  javlja Kurir.rs.

Kako Kurir saznaje, otkriveno je i zaplijenjeno oko 200 kilograma marihuane, vrijednosti skoro dva miliona eura.

- Na plantaži na kojoj je u kojoj je u najsavremenijim uslovima u neposrednoj blizini centrar Beograda uzgajana i sušena marihuna pronađene su osim droge spremne za prodaju i stotine zasada ove biljke - otkriva izvor Kurira.

Kako navodi, neki od osumnjičenih uhvaćeni su na djelu, dok su obavljali "poslove" na plantaži i u laboratoriji za uzgoj droge.

Prema nezvaničnim informacijama, u velikoj akciji policije i tužilaštva lisice na ruke stavljene su Vladimiru L. (45), Aleksandru L. (32), Sandri J. (33), Katarini B. (39), Mladenu I. (41), Vladimiru K. (45), i Aleksandru G. (39) zbog sumnje da su se udružili radi proizvodnje i stavljanje u promet opojne droge.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 06:05