/ - FOTO YOUTUBE
17/04/2022 u 12:25 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Чанак: Србија да прекине лутање и уведе санкције Русији

Све друго представља лутање и бауљање у магли, без јасног циља, које веома лако може да се заврши ударањем главом у зид, навео је Чанак

Предсједник Лиге социјалдемократа Војводине позвао је данас све "проевропске и прогресивне политичке партије" у Србији да подрже увођење санкција Русији.

- Све друго представља лутање и бауљање у магли, без јасног циља, које веома лако може да се заврши ударањем главом у зид- навео је Чанак у саопштењу, пише нова с.

Додао је да су „све демократске земље Европе и свијета увеле санкције Русији и јасно осудиле агресију на Украјину“ и подсјетио да су се тим санкцијама придружиле и традиционално неутралне земље, као и земље из региона, док Србија још увијек није повукла тај потез.

- Политика ‘двије столице’, ‘четири стуба’, ‘и на исток и на запад’ је неозбиљна, лоша и практично немогућа. Наставак европског пута је једини гарант бољег животног стандарда и квалитетнијег, безбрижнијег и слободнијег живота грађана. Зато ми, као држава и као друштво, морамо да покажемо знатно већу одлучност на путу придруживања Србије Европској унији- оцијенио је Чанак.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 19:43