Požar u novosadskom naselju / - POžAR U NOVOSADSKOM NASELJU SALAJKA (FOTO: RTS.RS)
23/08/2024 u 08:18 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Detalji tragedije u Novom Sadu: Poznat uzrok požara, među stradalima četvoro djece

Požar u Novom Sadu, koji je odnio život šestočlane porodice dok su spavali, uzrokovala je baterija električnog bicikla koja se zapalila dok je bio na punjaču.

Požar u Novom Sadu: Ima mrtvih, sumnja se da su među njima i djeca

Kako pišu "Novosti", prema prvim informacijama, strahuje se da su se ugušili. 

Kako tvrde "Novosti", sumnja se da je riječ o električnim instalacijama, odnosno o bateriji električnog bicikla koja se zapalila, a nesreća se desila dok su svi članovi porodice spavali. 

Cijela porodica, svih šestoro nastradalih, među kojima je i četvero djece, spavali su u jednoj prostoriji kuće u Ulici Đorđa Đere u novosadskom naselju Salajka. 

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je u požaru u Novom Sadu tragično nastradalo šest osoba, među kojima i četvoro djece.

- U požaru, koji je jutros, oko 3 sata, smrtno je stradalo šest osoba, među kojima i četvoro djece, uzrasta od dvije do sedam godina. Pretpostavlja se da je riječ o članovima porodice koja je živjela na toj adresi, D. A. (29), M. S.(23), E. A. (7), S. S. (5), D. A. (4) i L. A. (2)- naveo je on, piše RTS.

Pripadnici Uprave za vanredne situacije, devet vatrogasaca sa dva vozila, ugasili su požar, a policija i javni tužilac obavili su uviđaj lica mjesta.

- Tijela nastradalih prenijeta su u Centar za sudsku medicinu, radi obdukcije, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno rade na utvrđivanju svih okolnosti ovog tragičnog događaja- rekao je Dačić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. septembar 2024 15:50