/ -Фото: Архива
06/10/2021 u 23:04 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Додикова породица: Не градимо виле у Бањалуци, Станивуковић говори неистине

Помињањем нашег презимена, Станивуковићеве изјаве добију на значају, тврди породица члана Предсједништва БиХ

Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић тврди да су за породицу члана Предсједништва БиХ Милорада Додика издате дозволе мимо закона за градњу виле у центру Бањалуке. 

Како је казао, ту вилу гради фирма за коју је Додик рекао да уско сарађује са његовим сином Игором. 

Сања Џида, главни грађевински инспектор у Градској управи Бањалука биће смијењена са те позиције јер је потписала дозволе које су издате мимо закона- саопштио је данас Станивуковић. 

Поводом ових навода, огхласила се и породица Додик, наводећи да је на данашњој конференцији Станивуковићч изнио нетачне информације. 

- Све то има за циљ да креира негативне емоције у јавности у вези с члановима породице Додик и, нажалост, да самим помињањем презимена Додик, Станивуковићеве изјаве добију на значају и да их пренесе што више медија. И у овом случају, као и много пута до сада, ријеч је о нетачним информацијама - истиче се у саопштењу.

Тврде да породица Додик на поменутој локацији не изводи грађевинске радове нити гради породични, стамбени ни пословни објекат.

- Позивамо надлежне институције да провјере наведене чињенице иза којих стојимо кривично, материјално и одговорно" - оручили су чланови Додикове породице. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 08:43