Фото. Нова С
04/10/2021 u 15:00 h
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђокићи убијени из ватреног оружја: Чаура пронађена поред спаљеног аутомобила

Нестанак породице Ђокић пријављен је 28. септембра а њихова тијела пронађена су шест дана касније. Ђокићи у недељу, 26. септембра, из Алексинца одлазе у оближње мјесто Моравац, на породични ручак

На мјесту гдје је запаљен аутомобил породице Ђокић из Алексинца пронађена је чаура, која је послата на балистичко вјештачење, сазнаје портал Nova.rs.

Према њиховим сазнањима, чаура је пронађена поред спаљеног аутомобила који је припадао Ђокићима.

Поред тога, полиција данас очекује и резултате обдукције, која би требало да разјасни како су тачно Горан, Гордана и њихова ћерка Лидија настрадали. Након убиства, њихова тијела су спаљена, што је отежало вјештацима да открију како је породица Ђокић, за којом је шест дана трагала цијела Србија убијена.

Нестанак породице Ђокић пријављен је 28. септембра а њихова тијела пронађена су шест дана касније. Ђокићи у недељу, 26. септембра, из Алексинца одлазе у оближње мјесто Моравац, на породични ручак. Након проведеног дана у селу, око поноћи се враћају за Алексинац.

Сигурносне камере посљедњи пут су снимиле аутомобил породице у 00.10 код ауто-периоднице на излазу из Житковца, на путу између Моравца до Алексинца. Иначе, ријеч је деоници пута која је дугачка три километара.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 06:06