Полиција / - ФОТО: н1
23/10/2021 u 21:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Горан Џонић и његови синови осумњичени за убиство породице Ђокић

Према писању медиjа, осумњичени Горан Џонић признао jе на саслушању да jе учествовао у убиству породице Ђокић из Алексинца и да jе у дугом временском периоду припремао њихову ликвидациjу

Више jавно тужилаштво у Нишу jе након данашњих саслушања донело наредбу о спровођењу истраге против Горана Џонића и његових синова С.Џ. и М.ДЖ. из Моравца краj Алексинца због постоjања основа сумње да су убили Горана, Гордану и Лидиjу Ђокић из Алексинца.

У саопштењу Вишег jавног тужилаштва се наводи да су троjица мушкараца осумњичени за извршење кривичног дјела тешког убиства из чл. 114 ст. 1 тач. 11 Кривичног законика, пише Н1.

У саопштењу се такође наводи да jе Вишем суду у Нишу поднет предлог да се против окривљених одреди притвор у траjању до 30 дана како би се спречио утицаj на сведоке коjе jе потребно испитати, као и због висине запрећене казне за наведено кривично дело, чиjе jе извршење узнемирило jавност.

Према писању медиjа, осумњичени Горан Џонић признао jе на саслушању да jе учествовао у убиству породице Ђокић из Алексинца и да jе у дугом временском периоду припремао њихову ликвидациjу.

Џонић jе испричао да jе током тих припрема обезбедио оружjе, пиштољ са пригушивачем, коjи jе после његовог признања jуче нађен.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 14:40