/ фото: Гранична полиција БиХ
20/05/2021 u 15:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Гранични прелаз Делеуша: Пао са 37 килограма дроге

Ш. Е. је лишена слободе и биће предат у надлежност Тужитељству БиХ

Припадници Граничне полиције Босне и Херцеговине су на улазу у БиХ на Граничном прелазу Делеуша, у теретном моторном возилу открили већу количину опојне дроге. Како је саопштено из Граничне полиције БиХ, приликом детаљног претреса пронађено је 35 паковања у којем се налазило 37 килограма марихуане и једно мање паковање која својим изгледом и мирисом асоцира на хашиш.

- Вриједност одузетих психоактивних дрога на уличном тржишту Босне и Херцеговине износи око 225.000 марака. Теретним моторним возилом управљао је држављанин БиХ Ш. Е. Због постојања основа сумње да је почињено кривично дјело неовлаштен промет опојних дрога из чл. 195 КЗ БиХ, обавијештен дежурни тужитељ Тжитељства БиХ као и судија за претходни поступак Суда БиХ. Особа је лишена слободе и биће предата у надлежност Тужитељству БиХ- саопштено је из Граничне полиције БиХ.

image
фото: Гранична полиција БиХ

Управник ГПБиХ Зоран Галић похвалио је рад припадника Постројбе Граничне полиције Требиње који.

- Ово је још једна у низу успјешних акција припадника Постројбе Граничне полиције Требиње у борби против прекограничног криминалитета, овим путем им захваљујем на максималној ангажованости у заштити државне границе, као и Управи за неизравно опорезивање и Тужитељству БиХ, са којима успјешно сарађујемо- истакао је Галић.

Ж.Б.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 13:12