/ - фото: ПРИНТСКРИН
25/09/2021 u 09:11 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Хорор у Загребу: Отац голим рукама задавио троје дјеце

Како незванично сазнаjу хрватски медиjи, родитељи убиjене дјеце су разведени и дјеца jе требало да проведу викенд са оцем коjи их jе задавио голим рукама

Троjе дјеце, дјечака (4) и близанце, дјечака и дјевоjчицу старе седам година синоћ jе у Загребу угушио њихов отац (56), а потом jе себи покушао да одузме живот, jавља Jутарњи лист, преноси Блиц.рс.

Како наводе хрватски медиjи, до стравичног злочина jе дошло у пентхаоусу у загребачким Млиновима.

Мушкарац jе, након што jе себи покушао да одузме живот, превезен у болницу.

Тијела троjе дјеце пронађена су у двије различите просториjе у стану - тијело четоворогодишњака пронађено jе у спаваћоj соби, док су тијела близанаца била у дневном боравку.

Стравичан призор шокирао jе полицаjце коjи су били на увиђаjу овог незапамћеног злочина у Хрватскоj.

Ко jе доjавио полициjи да се нешто догодило у стану виле коjа има три спрата, jош ниjе познато, али полициjа и Хитна помоћ су одмах по позиву стигли на лицу мјеста!

Како незванично сазнаjу хрватски медиjи, родитељи убиjене дјеце су разведени и дјеца jе требало да проведу викенд са оцем коjи их jе задавио голим рукама.

Мушкарац jе након тога покушао да изврши самоубиство. Локални медиjи наводе да његово стање тренутно ниjе познато.

Полициjа jе до раних jутарњих сати вршила увиђаj у пентхаусу у Загребу, а тијела малишана су jутрос превезена на Завод за судску медицину и криминалистику гдје ће бити вршена одбукциjа коjа треба да утврди тачан узрок смрти.

Убица дјеце jе иначе, како наводи Jутарњи, искусни финансиjски консултант коjи jе радио у водећим аустриjским лизинг кућама, а био jе и на главним позициjама у неколико великих фирми: Robert Bosch AG, Alcatel AG и друге.

Он jе аустриjски држављанин са сталном хрватском адресом

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 16:55