РОМАНА ПАНИЋ / - ФОТО: ИНСТАГРАМ
18/01/2022 u 15:19 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

И Романа Панић осјетила тортуру у затвору у Аустралији: Боље сам прошла од Ђоковића

Наиме, Романа је средином 2020. године ухапшена у Бризбејну јер је са својим тадашњим момком варала људе тако што је крала податке са њихових банковних рачуна због чега је завршила иза решетака

Пјевачица Романа Панић каже да је она у Аустралији боље прошла од Новака Ђоковића, иако је она због пљачке банкомата завршила у затвору.

Романа Панић је прије двије године доспјела у жижу јавности због пљачке банкомата, када је завршила у аустралијском затвору.

Ипак, иако је осуђена за озбиљно кривично дјело, она је своју ситуацију упоредила са оном у којој се нашао најбољи свјетски тенисер.

Када сагледа цијелу ситуацију која се дешавала претходних дана Новаку Ђоковићу, она каже да је боље прошла од њега.

“Шокирана сам овим што се Новаку десило, али нисам изненађена, јер сам и сама доживјела тортуру аустралијских власти. Додуше, боље су се понашали према мени у имиграционом центру и у затвору него према Нолету. У тој земљи су такви закони да невин човјек лако може да надрља”, рекла је она и додаје да је она имала боље услове у затвору него Ђоковић у хотелу за мигранте:

“Не могу да вјерујем да су му тамо намјерно ускратили основне услове живота, па чак и храну. Ја сам и у имиграционом центру и у затвору имала апсолутно све што сам тражила. Једино што ми је остало у лошем сјећању јесте први сусрет са аустралијском полицијом. Сјећам се да су били веома дрчни према мени. Они су такви, ако одлуче да те киње, наћи ће милион ствари које ће намјерно искористити против вас”.

Наиме, Романа је средином 2020. године ухапшена у Бризбејну јер је са својим тадашњим момком варала људе тако што је крала податке са њихових банковних рачуна због чега је завршила иза решетака.

(Б92)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 05:54