/ FOTO: MUP RS/srpskainfo.com
20/08/2021 u 20:31 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Инспектор осумњичен за одавање информација Беливуку и Звицеру пуштен из притвора

Божидар Столић је иначе био међу првим полицајцима који су ушли у злогласну кућу у Ритопеку. Припадници полиције ухапсили су Столића 10. јуна, а сумњичио се за злоупотребу службеног положаја

Инспектор Службе за борбу против организованог криминала Божидар Столић, који је био осумњичен да је одавао информације клану Вељка Беливука - Веље Невоље и шефу кавачког клана Радоју Звицеру, пуштен је из притвора 6. августа, пише srpskainfo.com.

Њему је судија за претходни поступак Посебног одјељења за борбу против организованог криминала укинуо притвор по сили закона, јер Тужилаштво за организовани криминал није оптужило Столића. Столић, инспектор за крвне и сексуалне деликте у СБПОК-у ухапшен је у јуну јер се сумња да је одавао службене тајне кавачком клану, а био је директан учесник истраге против припадника клана Беливук-Миљковћ.

Он је иначе био међу првим полицајцима који су ушли у злогласну кућу у Ритопеку. Припадници полиције ухапсили су Столића 10. јуна, а сумњичи се за злоупотребу службеног положаја.

Медији су тада писали да му се на терет ставља то што је, како се сумња, круцијалне информације одавао вођи кавачког клана Радоју Звицеру и Вељку Беливуку.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 07:25