/ IZVOR: RADIO TELEVIZIJA GRAčANICA
08/01/2023 u 13:02 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Majka ranjenog Stefana: Sigurna sam da je u pitanju pokušaj ubistva

Stojanivić je istakla da nije bila prisutna tamo gdje se to deslilo, a da je u prvim trenucima prenosila informacije koje su stizale do nje

Majka jedanaestogodišnjeg Stefana, koji je ranjen na Badnji dan u Gotovuši, izjavila je da je zahvalna Bogu što je njen sin živ i van živtone opasnosti, a da ne smije ni da pomisli da je ishod mogao biti i drugačiji, prenosi RTV Gračanica.

- Ja sam tog dana bila u potpunom šoku, a kako bi me smirili rekli su mi da nije pucano direktno u moje dijete. Međutim, u razgovoru sa Stefanom došla sam do zaključka da je u njih namjerno pucano i da su imali sreće što se sve završilo ranjavanjem- kazala je Zorica Stojanović i dodala da tek sada nakon svega može da se sagleda prava situacija.

Stojanivić je istakla da nije bila prisutna na mjestu gdje se to deslilo, a da je u prvim trenucima prenosila informacije koje su stizale do nje. Naglasila je da su prijatelji i rodbina htjeli da ublaže situaciju kako bi je smirili, prenosi kosovonline.

- Hvala svima što su htjeli da nam i na taj način pomognu i mene kao majku zaštite jer sam bila pod velikim stresom i veoma sam bila uplašena, hvala Bogu što se sve dobro završilo, a sada znam da je to bio pokušaj ubistva- kaže Stojanović.

Ona ističe da je sasvim sigurna da je Albanac sa namjerom pucao na Stefana i Miloša.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 00:46