/ - FOTO: ILUSTRACIJA АВАЗ
14/11/2021 u 22:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Након убиства дјетета побјегао, па за таоца узео мушкарца

Како пишу медији, ради се о наводно душевно обољелој особи

Све снаге полицијске управе Фоча са јединицом жандармерије укључене су у потрагу за особом која је данас на подручју Заваита пуцала из ватреног оружја, пише Аваз. У пуцњави је убијено десетогодишње дијете, дјечак, а како преноси Б92  ријеч је о душевно обољелој особи из села Заваит код Фоче.

Фоча: Током пуцњаве убијено дијете, потјера за убицом

Он је, како пишу медији, дијете убио у путничком аутомобилу на регионалном путу Фоча-Заваит-Челебићи. Акција полицијских снага на ширем подручју Заваита и Челебића, према граници са Црном Гором, је у току.

Полиција је у потрази за осумњиченим блокирала села Заваит и Челебиће. Незванично, осумњичени је опкољен у селу Заваит, али је за таоца узео старију мушку особу и не дозвољава да му полиција приђе.

- За тим лицем се трага, а шире подручје је блокирано. Приликом употребе ватреног оружја смртно је страдало лице које се налазило у путничком аутомобилу - потврђено је "Авазу" из ПУ Фоча.

У Полицијској управи Фоча Срни је речено да је непознато лице пуцало из ватреног оружја и усмртило једно лице у путничком возилу, пише СрпскаИнфо.

– У току је потрага, укључене су све снаге Полицијске управе Фоча и Жандармерије. Блокирано је подручје Челебића и комуникација према Пљевљима. Обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Требињу, који се налази на лицу мјеста – навели су из полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 02:29