/ -ФОТО: UNSPLASH
22/02/2022 u 14:00 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Полицајци у Тузли се заглавили у лифту, дилери побјегли

Према информацијама које су потврђене из више извора, група припадника Специјалне јединице Управе полиције Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона протеклог петка кренула је на задатак

Несвакидашња ситуација забиљежена је у Тузли протеклог петка за вријеме полицијске акције која је доживјела свој фијаско, јер се група припадника специјалне полиције, која је имала задатак ухапсити двојицу дилера, заглавила у лифту стамбене зграде, пише Блиц.

 Према информацијама које су потврђене из више извора, група припадника Специјалне јединице Управе полиције Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона протеклог петка кренула је на задатак у оквиру којег су требали ухапсити двије особе осумњичене за стављање дроге у промет.

Осумњичени су се налазили у једном стану на 13. спрату стамбене зграде у Тузли. Међутум, акција је, како се незванично сазнаје, кренула по злу, јер су се четворица полицајаца заглавила у лифту који је према својој конструкцији био намијењен за двије особе, преноси Српскаинфо.

Извори портала Кликс наводе да су заглављени полицајци потом затражили помоћ, а такву информацију осумњичени дилери су искористили као прилику за бијег, уз одбацивање одређене количине дроге коју су имали уз себе.

Недуго након тога заглављени полицајци су неповријеђени извучени из лифта, а као учесници акције која је у потпуности доживјела фијаско вратили су се у просторије јединице, без дилера који су и даље на слободи.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 23:16