Majka sa troje djece skočila u rijeku Bojanu / - FOTO: FACEBOOK/ALMA B.
06/05/2024 u 13:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Policija i vojska tragaju za tijelima majke i dvoje djece, uključuje se i Crna Gora

Albanska vojska uključila se u potragu za tijelima majke i dvoje djece za koje se sumnja da su se udavili u Bojani kod Skadra

Policija je u ponedjeljak nastavila potragu u Bojani i Drimu, međutim, lokalna hidroelektrana je dan ranije ispustila vodu što je dovelo do zamućenja rijeke i otežalo potragu. Albanski ministar policije Talant Bala zatražio je u ponedjeljak od Crne Gore da započnu potragu na našoj teritoriji.

Alma Arazi (39) i njeno troje djece, podsjetimo, navodno su izvršili samoubistvo skočivši u Bojanu. Ribar je u subotu uveče slučajno pronašao tijelo devetogodišnje djevojčice Ergezam. Policija je saopštila da na tijelu devojčice nisu primijećeni tragovi nasilja. Sudbina njene majke i šestogodišnje sestre i trogodišnjeg brata za sada nije poznata.

Majka sa troje djece skočila u rijeku Bojanu: Pronađeno tijelo najstarije kćerke

Policija je zaplijenila bezbjednosne kamere lokala i preduzeća u okolini šetališta u Skadru kako bi provjerila kretanje žene i njene djece, piše Kurir.

Sumnja se da se Alma odlučila na stravičan potez zbog nasilja koje je njen suprug Erdžis Arazi (31) sistematski sprovodio nad njom i djecom. Erdžis je uhapšen u nedjelju zbog sumnje da izazvao samoubistvo supruge i djece. Sestra Alme Arazi izjavila je policiji da je Erdžis sistematski zlostavljao njenu sestru i decu.

Erdžis je inače u petak prijavio da su mu supruga i djeca nestali dan ranije.

Albanski mediji navode da je na saznanje za pronalazak tijela svoje starije ćerke reagovao hladno i da je na saslušanju negirao nasilje nad djecom i ženom. Za suprugu je navodno rekao da je "mentalno bolesna" i da mjesecima korsiti ljekove za depresiju. Mediji, međutim, navode da nema dokaza za tako nešto s obzirom na to da još nije pronađen nijedan lijek ili recept.

Televizija News24 nezvanično navodi da je Eldžis nedavno zatražio razvod od supruge zbog vanbračnih veza koje je imao.

Novi detalji tragedije u Skadru: Suprug negirao optužbe za nasilje

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 12:33