/ Фото: Архива
04/11/2021 u 11:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Посвађали се Харадинај и Курти: Откуд ти стан од 400.000 еура?

Срамота је примати плату Kосова, а купити стан у Норвешкој, тврди бивши премијер Косова

Предсједник Алијансе за будућност Kосова и бивши премијер Косова Рамуш Харадинај тврди да је актуелни премијер Аљбин Kурти купио стан у Норвешкој у вриједности од 400.000 еура.

Оптужбе су услиједиле као наставак дебате Харадинаја и Kуртија у Скупштини, гдје је Курти рекао да је Харадинај купио велико земљиште у вриједности од три еура, преноси Репортери.

- Kупио сам само дио Глођана који је припадао нашим породицама и мом селу. Тада сам га купио по косовским законима по тадашњој цијени, јер је пустара, све брдо, половина или трећа земља, то је била цијена тада. Срамота је да узмем плату на Kосову и одем да купим стан у Норвешкој брате, а не мислити да живим овдје. Поштујем своју земљу, своју традицију, своју историју - рекао је Харадинај.

Према његовим ријечима, срамотно је примати плату на Kосову и купити стан у Норвешкој.

- Срамота је примати плату Kосова, а купити стан у Норвешкој. Он није купио ниједну имовину на Kосову, његова жена је купила стан за 400.000 еура у Норвешкој. Kупио сам земљу коју су ми Југословени некада узели, откупио сам је, у складу са државом и законима моје државе. Сад је срамота и да бирачко тијело слуша - поручио је Харадинај.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 11:33