Ухапшено осам особа / - фото: Илустрација/аваз.ба
07/11/2021 u 11:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Рациjа у Сараjеву: У кафићу "Трезор" ухапшено осам особа, пронађена дрога и хладно оружjе

Осумњичени су смjештени у просториjе за задржавање особа лишених слободе МУП-а Кантона Сараjево, те ће се током дана над истим извршити криминалистичка обрада

Припадници Министарства унутрашњих послова Кантона Сараjево извршили су рациjу у угоститељском обjекту "Трезор" у улици Крањчевићева у центру Сараjева, у коjем jе затечено око 100 особа.

Том приликом ухапшено jе осам особа због сумње да су починили кривична дjела. Седам особа се сумњичи за посjедовање и омогућавање уживања опоjних дрога те jедна особа за неовлаштену производњу и стављање у промет опоjних дрога, јавља Аваз.ба.

Како jе саопштено из сараjевске полициjе, код осумњичених jе пронађена одређена количина дроге, док jе, такођер одређена количина дроге пронађена у обjекту као одбачена, те jе иста изузета у склопу извршеног увиђаjа, коjи jе обављен по овлаштењу дежурног тужиоца Кантоналног тужилаштва Кантона Сараjево коjе jе упознато о наведеном и под чиjим надзором се наставља даљи рад на документовању извршених кривичних дjела.

Код jедне особе jе пронађено хладно оружjе и против осумњиченог ће бити предузете законом предвиђене мjере и радње.

Током наведених активности инспектори Кантоналне управе за инспекциjске послове, коjима су асистирали полицаjци у вршењу послова из њихове надлежности, издали су одговорном лицу прекршаjне налоге са изреченим новчаним казнама у укупном износу од 7.000 КМ, као и мjеру привремене забране рада наведеног обjекта, након чега jе обjекат затворен.

Осумњичени су смjештени у просториjе за задржавање особа лишених слободе МУП-а Кантона Сараjево, те ће се током дана над истим извршити криминалистичка обрада.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 08:04