/ SHUTTERSTOCK - EDI RAMA
13/07/2023 u 14:34 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rama: Zamislite kako je prijateljima Kosova kad se poslanici hvataju za gušu

U kosovskoj skupštini danas je došlo do tuč eizmeđu poslanika vladajućeg Samoopredeljenja i poslanika opozicionih partija

Premijer Albanije Edi Rama posle fizičkog obračuna u Skupštini Kosova poslanika vladajućeg Samoopredeljenja i opozicione Demokratske partije Kosova, smatra da takvo ponašanje šteti Kosovu na međunarodnom planu, više nego bilo koji politički stav koji opozicija zauzima protiv premijera, prenosi N1.rs.

(VIDEO) Tuča u Skupštini Kosova: Kurtija polili vodom

- Zamislite kako se osjećaju nezamejnjivi saveznici i prijatelji Kosova i Albanaca, kada vide kako se Albanci hvataju za gušu, gdje treba da se borimo idejama i riječima, a ne uvredama i psovkama - napisao je Rama u objavi na Tviteru, prenosi  RTK2.

On je naveo da je neslaganje sa premijerom demokratski, a izražavati svoje protivljenje na ovaj način znači ocrniti sebe, svoje birače i državu sramotom koja danas šteti Kosovu na međunarodnom planu, više nego bilo koji politički stav koji zauzimate protiv premijera.

- Zaista želim da se opozicija ogradi od ovog sramnog ponašanja i da služi Kosovu snagom primjera, a ne primjerom sile- rekao je Rama.

U kosovskoj skupštini danas je došlo do tuče između poslanika vladajućeg Samoopredeljenja i poslanika opozicionih partija.

Dok je Kurti govorio o planu za deeskalaciju na Sjeveru, njemu je u jednom trenutku prišao poslanik PDK Mergim Ljuštaku i polio ga vodom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 00:19