/ - UNSPLASH ILUSTRACIJA
06/02/2022 u 21:05 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ријека: Ухапшен мушкарац осумњичен за убиство жене

Мушкарац је усмртио женску особу у угоститељском објекту на Павлинском тргу

У строгом центру Ријеке дана се догодило убиство. Мушкарац је усмртио женску особу у угоститељском објекту на Павлинском тргу.

Полиција је примила дојаву да је у кафе бару Пин на Павлинском тргу дошло до туче те да је рањена једна женска особа, пише Аваз. На мјесто догађаја изашли су полицајци и љекари Хитне медицинске помоћи, који су покушали реанимирати жену, али без успјеха.

О свему се огласила и полиција. Ухапшен је мушкарац за којег се сумња да је извршио напад.

- Данас око 14:40 сати полиција је примила дојаву да је у једном од угоститељских објеката на Павлинском тргу у Ријеци дошло до туче у којој је повријеђена женска особа. На мјесту догађаја љекари хитне медицинске помоћи покушали су реанимирати рањену, али безуспјешно те је констатована смрт. Због сумње да је ријеч о насилној смрти, у току је увиђај којег обављају полицијски службеници и надлежна државна тужитељка Полиција је пронашла особу која се доводи у везу с овим догађајем те наставља криминалистичко истраживање ради утврђивања свих околности и релевантних чињеница - казала је полиција.

Теа Радовани из Државног одвјетништва Републике Хрватске (ДОРХ) је кратко новинарима коментирала случај. Она каже да се ради о убиству.

- Особа за коју се сумња да је починила кривично дјело је под надзором полиције - рекла је Радовани.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 13:41