/ - ФОТО: UNSPLASH
04/01/2022 u 20:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Тирана: На пет особа пуцано из калашњикова

Ииако је Трауматолошка болница удаљена само 500 метара, требало је више од 30 минута да прва хитна помоћ стигне

Вечерас се десила пуцњи у престоничком насељу Дон Боско, гдје је једна особа убијена, а четири су повријеђене. Убијени је наводно имао радњу поред бара у којој се догодио догађај у којем је продавао цигарете.

Исти извори пишу да су починиоци дошли са возилом из круга Трауматолошке болнице и зауставили се у близини локала. Калашњиков је испаљен из унутрашњости аутомобила на пет особа.

Након извршења кривичног дјела, починиоци су поново напустили исти пут са којег су дошли и изгубио се траг у рејону Лапараке. Како се наводи, регистарске таблице возила којим је извршен атентат украдене су прије око мјесец дана у Тирани.

Према истим изворима, иако је Трауматолошка болница удаљена само 500 метара, требало је више од 30 минута да прва хитна помоћ стигне на лице мјеста.

Догађај се одиграо у области познатој као „Филандо”, пише lapsi.al. Према незваничним информацијама, свему је претходила свађа између двије мушкараца.

Полиција Тиране је дала прву реакцију медијима убиства које је потресло Тирану. Ерион Чела (35), убијен је ватреним оружјем. Док су повријеђени Арбен Дани (46) година повријеђен у ногу, Азби Селимај (19) повријеђен у раме, Блерим Чела 28 година повријеђен у десну ногу и лице. Овај други је брат жртве (41) Едмонд Крој такође је повријеђен у стомак и ногу.

- Полицијске службе поставиле су контролне пунктове на свим улазно-излазним тачкама Тиране и унутар насеља у које се сумња да су отишла лица, која су након пуцања из ватреног оружја отишла возилом типа "мерцедес-бенз". Истражна екипа је на лицу мјеста и ради на расветљавању околности догађаја- саопштено је из албанске полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 11:15