/ - UNSPALSH ILUSTRACIJA
27/01/2022 u 16:18 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ухапшен Мостарац: Разбијао кладионице "јер шире блуд и неморал"

Као мотив због којег је одлучио оштетити објект трговине „Конзума“ у улици Гојка Вуковића навео је да је „изграђен на костима мртвих“

Припадници Полицијске управе Мостар данас су слободе лишили Мирсада П. (23) након што је у раним јутарњим сатима, прије почетка радног времена, на више пословних објеката и радњи, како је то речено из МУП-а Херцеговачко-неретванског кантона, причинио већу материјалну штету.

Осумњичени се, навели су из МУП-а ХНК, терети да је у Улици браће Фејића, на двије кладионице и у улици Гојка Вуковића на  трговини „Конзум“ причинио већу материјалну штету разбијајући инвентар и прозоре на излозима, пише  Аваз.

- Полицијским службеницима ПУ Мостар осумњичени је  навео мотиве свог насилничког понашања, који су повезани са дјелатностима којим се баве предметни пословни објекти те са вјерским побудама - речено је из МУП-а ХНК.

Према неслужбеним информацијама до којих смо дошли он је полицајцима изјавио да су му кладионице биле мета , јер шире блуд и неморал, а одабрао је оне у Фејићевој улици, јер му је та улица „пуна гријеха које он не може трпити“.

Као мотив због којег је одлучио оштетити објект  трговине „Конзума“ у улици Гојка Вуковића  навео је да је „изграђен на костима мртвих“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 01:44