Severina Vučković / - Instagram
30/08/2022 u 17:12 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Uhapšena pjevačica Severina Vučković

Bilo je to pod okriljem noći, jedan sat posle ponoći kada se iz stana majke poznate pjevačice orila buka

Zagrebačka policija uhapsila je pjevačicu Severinu Vučković u utorak oko podne u Zagrebu.

Hapšenje je uslijedilo nakon što su od splitskih kolega dobili zahtjev za njeno privođenje za potrebe kriminalističkog istraživanja.

Povod svemu i raspisivanju potrage je neprimjerena prepirka od utorka u splitskom domu majke poznate pjevačice. Prema prijavi sestre Marijane, pjevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom.

Bilo je to pod okriljem noći, jedan sat posle ponoći kada se iz stana orila buka. Njih dvije su se navodno, prijavila je Marijana policiji, žestoko rvale i šamarale, i to doslovno po cijelom stanu, prenose Novosti.rs.

Pjevačica je na kraju otišla na svoju stranu, a njena sestra u bolnicu odakle se, nakon ukazane ljekarske pomoći zbog lakših povreda, obratila za pomoć policiji. Zadobila je niz podliva na glavi i leđima, a na tijelu su joj ljekari uočili i posekotine. Na osnovu prijave, splitska policija je raspisala potragu za pjevačicom, a na temelju koje je Severina s razmakom od 12 sati od navodnog incidenta u Splitu, "skinuta" na zagrebačkom aerodromu.

Na putu do policijske stanice po mjestu stanovanja, kako bi dala iskaz policiji i svoje viđenje incidenta zbog kojeg joj "prijeti" prijava, obratila se za pomoć svom advokatu Mati Matiću, ne ulazeći u detalje zbog kojih se našla opet pod lupom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 12:20