/ фото: granpol.gov.ba
17/10/2021 u 18:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ухапшено девет особа за којима су трагали судови и полиција

Полицајци аеродрома Тузла, предали су Г.М. (52) колегама станице Шамац, након што је утврђено да је за њом расписана потрага због кривичног дјела одузимање дјетета

Службеници Јединице граничне полиције Аеродром Сарајево, 14. октобра 2021. године, лишили су слободе В.Е. (42), држављанина Босне и Херцеговине.

- Граничним провјерама је утврђено да га потражују Општински суд у Завидовићима због тешке крађе и Полицијска станица Хаџићи због изазивања опште опасности. На Међународни аеродром Сарајево стигао је летом из Беча.  Истога дана, приликом уласка у БиХ на Међународном граничном приелазу Увац, лишен је слободе Ш.Г. (70) јер је установљено да га потражује Основни суд у Сокоцу због крађе- саопштено је из граничне полиције БиХ.

Службеници ЈГП Брод су при изласку из земље на приелазу Брод, лишили слободе Н.Х. (31), након што је установљено да га потражује Основни суд у Добоју ради издржавања казне затвора. Држављанин БиХ је предат службеницима Окружног центра судске полиције Добој.

- Службеници Јединице граничне полиције Аеродром Тузла, предали су Г.М. (52) службеницима Полицијске станице Шамац, након што је утврђено да је за њом споменута станица расписала потрагу због кривичног дјела одузимање дјетета. Држављанка Републике Хрватске је контролисана на изласку из БиХ на лету за Базел. Уз наведено, службеници ове јединице су истога дана, на лету из Базела, лишили слободе двоје држављана БиХ које потражује Кантонално тужилаштво Кантона Сарајево. За М.С. (47) је утврђено да се потражује због крађе, док се С.С. (51) потражује због кривичног дјела прикривање- наводе у саопштењу.

Службеници ЈГП Добрљин, 14. октобра 2021., лишили су слободе Р.М. (22), након што је установљено да га потражује Основни суд у Приједору због тешке крађе. Држављанин БиХ је контролисан на уласку у БиХ на приелазу Костајница и предат службеницима Окружног центра судске полиције Приједор.

- Службеници ЈГП Бијељина, на уласку у БиХ на приелазу Рача лишили су слободе двије особе на основу расписаних потрага. Држављанка Републике Србије Ц.С. (45) лишена је слободе јер је утврђено да је потражује Основни суд у Требињу ради издржавања казне затвора, а држављанин БиХ Б.П. (21.) лишен је слободе јер су за њим Полицијска управа Добој и Полицијска станица Прњавор расписале потраге због утаје и преваре Ц.С. је предата службеницима Окружног центра судске полиције Бијељина, а Б.П. службеницима Полицијске станице Прњавор- наводе из полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 15:20