Фото: Скриншот јоутуб, Независне (хапшење Божовића)
20/07/2021 u 15:15 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

(ВИДЕО/ФОТО) Божовић саслушан као свједок у предмету "Дарко Елез и други": Шкаљарац говорио о кавчанима?

Подсјећамо, истражни органи Србије ухапсили су Дарка Елеза, који се доводи у везу са Вељком Беливуком- Вељом Невољом, сарадником кавачког клана

Милош Божовић, који је ухапшено у Бањалуци, саслушан је у Тужилаштву БиХ у својству свједока у предмету "Дарко Елез и други", потврдио је портпарол Тужилаштва БиХ Борис Грубешић јављају агенције, преносе медији. Божовић је означен као особа која је сарадник шкаљарског клана.

Подсјећамо, Тужилаштво БиХ јуче је затражило саслушање Милоша Божовића у склопу спровођења  опсежне истраге у предмету "Дарко Елез и други". Предмет те истраге су елементи организованог криминала повезани са више тешких кривичних дјела.

У Бањалуци је по међународној потјерници ухапшен Милош Божовић са Цетиња, осумњичен за тешко убиство.

image

Фото: Скриншот јоутуб, Независне (хапшење Божовића)

Ухапшени су и полицијски службеници Босне и Херцеговине Младен Миловановић, Предраг Ватреш и Горана Речевић због постојања основа сумње да су починили кривично дело помоћ учиниоцу после извршеног кривичног дела.

Хапшење су извршили полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет, у сарадњи с припадницима Жандармерије МУП-а Српске.

image

Фото: Скриншот јоутуб, Независне (хапшење Божовића)

Подсјећамо, истражни органи Србије ухапсили су  Дарка Елеза, који се доводи у везу са Вељком Беливуком- Вељом Невољом, сарадником кавачког клана. Сматра се да је Елез био задужен за послове ове групе на териротији Босне и Херцеговине. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

20. septembar 2021 12:51