Марко Видојковић / - фото: ДАНАС.РС
25/09/2021 u 11:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Марко Видоjковић: Псовао сам Вучића, а не његову маjку

Jа сам испланирао да цио први дио емисиjе будем бијесан, па сам себе пунио бијесом како бих могао да пустим све то из себе пред четврти прилог о закону о полициjи, jер jе предлог тог закона увод у оружану диктатуру, казао је Видојковић

Маjка предсједника Александра Вучића ми ни наjмање ниjе била у глави када сам њега опсовао, истиче за Данас Марко Видоjковић, писац и jедан од водитеља подкаста “Добар лош зао” након што су га режимски медиjи напали да jе псовао маjку председника Србиjе.

Након наjновиjе епизоде подкаста “Добар лош зао” у коjем jе Водоjковић осповао предсједника Вучића ријечима: „П…а ти материна, jе л ти ово личи на РТС“, телевизиjа Пинк и таблоид Информер су то злонамјерно довели у везу са ТВ Нова С и Драганом Ђиласом и Мариником Тепић, те напали Видоjковића да вријеђа Ангелину Вучић, маjку Александра Вучића, пише Данас.рс.

– Мислим да се Вучић понаша тако да га често треба псовати, али маjка jе маjка, те смо одмах упутили деманти да се „Добар лош зао“ не емитуjе на Новоj С и да немамо никакве какве везе са Ђиласом и извинили смо се госпођи Ангелини. Мада, то ниjе имало никаквог ефекта, jер су одмах ударили у кампању – указуjе Видоjковић за лист Данас након реакциjа провладиних медиjа и представника владаjуће гарнитуре.

Видоjковић је објаснио да је централни прилог у емисиjи “Добар лош зао” требало да буде прилог о предлогу закона о полициjи.

– Jа сам испланирао да цио први дио емисиjе будем бесан, па сам себе пунио бесом како бих могао да пустим све то из себе пред четврти прилог о закону о полициjи, jер jе предлог тог закона увод у оружану диктатуру. Морали смо да укажемо на то да смо на прагу тоталне катастрофе. И онда jе успут, као трећи прилог, упао Вучић, коjи jе колатерална штета мог плана за емисиjу. Кад jе изjавио како би он поклонио РТС и РТВ, рекавши притом да му РТС све више личи на Н1, а пошто волим да се Вучићу обратим директно, моjа прва реакциjа jе била поглед у камеру и псовка: „П…а ти материна, jе л ти ово личи на РТС“ – обjаснио Видоjковић.

Како додаjе, поента тога била jе одбрана РТС-а, “jер jе РТС све само не слободан и сигуран”.

– Међутим, када смо извукли таj дио из емисиjе, и мени самом jе било мало превише, прије свега jер сам се предсједнику до сада у камеру обраћао као менталном болеснику, са приjатељским, такорећи терапеутским тоном. Међутим, и jа имам танке живце и нисам баш нормалан као што и предсједник ниjе нормалан, тако да нема ништа лакше него да ме он испровоцира. Режимски медиjи кренули су да спинуjу, и то у наjгорим правцима, прво су нас стрпали на Нову С на коjоj одавно нисмо. Онда су нас стрпали у исти кош са Драганом Ђиласом и Мариником Тепић у коjем никад нисмо били, иако jесмо опозициона емсиjа. Ми jесмо уперени против режима, али не припадамо ниjедноj политичкоj опциjи – испричао је Видоjковић.

Наводи да jе заjедно да колегом из подкаста, Ненадом Кулачином, брзо реаговао, jер су схватили да се Ангелини Вучић треба извинити, што пак ниjе имало ефекта, jер су режимски медиjи одмах “ударили у кампању”.

– Умијем да признам када претјерам, али мислим да многи нису разумјели поеНту коjу сам хтИо да постигнем, иако видим да су се многи обрадовали, они коjе тиште исте ствари као мене, коjима треба нека врста пражњења. Сви заjедно смо заточени у Вучићевом затвору и када дође до оваквог инцидента сви те тапшу по рамену, али суштински никоме не би требало да се спомиње маjка у псовкама – каже Марко Видоjковић за Данас.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 07:15