Зоран Заев / - РТС
10/11/2021 u 11:46 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Заев: Оставку одлажем, остајем да помогнем народу

- Дани су пред нама, видјећемо - рекао је Заев

Македонски премијер и лидер СДСМ Зоран Заев изјавио је да ће остати на тој функцији како би помогао да се одржи парламентарна већина и евентуално је повећао.

Заев, који је након резултата локалних избора поднио оставку 31. октобра, рекао је након сједнице Главног и Извршног одбора СДСМ, одржане у уторак увече, да је тај Одбор предложио да се оставка одложи, као и да је посвећен процесу очувања парламентарне већине, преноси Телма.

- Немам шта друго да додам, јер је предсједник Одбора саопштио одлуке и одговорио на сва питања. Важно је да се земља не враћа у прошлост свађа како у земљи тако и у иностранству, да угрози процес евроинтеграција, наравно да је важно јер смо и даље у времену пандемије, енергетске кризе, одговорност сваког грађанина али и политичара и даље постоји - рекао је Заев.

Он је рекао и да се нада да ће се парламентарна демократска већина стабилизовати, прије свега, јер је оријентисана ка евроатлантском путу и мултиетничком друштву као и ка одржавању добросусједских односа и позитивних реформи.

 - Дани су пред нама, видјећемо -  рекао је Заев.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 00:19