/ - WIKIPEDIA
25/10/2021 u 10:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Албанац тражио да га смјесте у затвор - живот са супругом му jе пакао

Мушкарац jе осуђен на кућни притвор већ неколико мјесеци због злочина повезаних с дрогом и такву казну би требало да служити неколико година, рекао jе капетан Франческо Гиакомо Феранте из Тиволиjа

Тридесетогодишњи Албанац приjавио се у полициjску станицу како би га смјестили у затвор, jер му jе живот, каже он, у породичноj кући са супругом и њеном породицом неиздржљив, обjавили су карабињери.

Албанац коjи jе живио у мјесту званом Гвидониjа Монтечелио близу Рима казао jе да "не може више да издржи присилни живот са своjом супругом", обjавили су карабињери из сусједног града Тиволиjа.

"У очаjу jе одлучио да побјегне и да се приjави карабињерима. Хтио jе да побиегне од супруге и да служи казну у затвору", додаjу.

Мушкарац jе осуђен на кућни притвор већ неколико мјесеци због злочина повезаних с дрогом и такву казну би требало да служити неколико година, рекао jе капетан Франческо Гиакомо Феранте из Тиволиjа.

Међутим, капетан jе додао да му jе "живот постао пакао" и "не може више да издржи да буде у породичноj кући", па "жели да иде у затвор".

Када се приjавио карабињерима, мушкарац jе ухапшен због кршења кућног притвора, те су правосудне власти наредиле да га смјесте у затвор.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 06:55