фото: fanpage.it / - фото: FANPAGE.IT
13/06/2021 u 19:13 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Италија: Убио двоје дјеце, па пресудио себи

Мушкарац се већ у прошлости понашао насилно према осталим становницима и управо се вратио кући из психијатријске болнице

Три особе убијене су у главном граду Италије када је наоружани нападач запуцао на њих. Како пишу тамошњи медији убије је један старији човјек и два дјетета. Након испљених хитаца, нападач се забарикидирао у кући ван Рима. Након што је полиција успјела да уће у објекат, затекла је осумњиченог мушкарца који је тада био мртав. Сумања се да је извршио самоубиство.

Градоначелница Рима Вирџиниjа Рађи изjавила jе да jе шокирана због пуцњаве и упутила саучешће. Како пише италијански портал "Fanpage", човјек који је јутрос отворио ватру у Ардеи, убивши старију особу и двоје дјеце од три и осам година, био би 34-годишњак с менталним проблемима.

- Према ономе што се сазнаје, мушкарац се већ у прошлости понашао насилно према осталим становницима и управо се вратио кући из психијатријске болнице. Тренутно има много исказа људи који су рекли да су већ имали ситуација непијатних са осумњиченим, који им је пријетио- пише наведени портал.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 16:31