/ - FOTO: MVR.GOV.MK
05/12/2023 u 14:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Osumnjičeni za Vanjino ubistvo imao svoj podkast, iznosio kontroverzne stavove

Palevski i njegova banda ne bi mogli do sada da funkcionišu i prođu bez sankcija, da neko iz vlasti ne stoji iza njih, navodi se u saopštenju

Glavni osumnjičeni za otmicu i ubistvo tinejdžerke  (14) Ljupčo Palevski Palčo, koji je u bjekstvu, godinama vodio podkast "Infomaks" u kom je širio mržnju, na šta niko od nadležnih organa nije reagovao, prenosi Nova.rs.

Ovo je međunarodna potjernica za glavnim osumnjičenim za ubistvo Vanje

- Palevski i njegovi saradnici godinama maltretiraju ljude kroz svoju emisiju, klevetaju ljude, pozivaju na batine i druge vidove nasilja. Palevski je širio govor mržnje i prošao je nekažnjeno. Palevski i njegova banda ne bi mogli do sada da funkcionišu i prođu bez sankcija, da neko iz vlasti ne stoji iza njih - navodi se u saopštenju, prenosi Večer.

Na najvećem udaru javnosti i opozicije sada se nalazi i ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski, koji je optužen da je najodgovorniji što je dozvolio Palevskom i njegovoj bandi da šire toksičnu atmosferu, prijete i maltretiraju ljude.

- Činjenica je da u ovoj zemlji, nažalost, postoji stimulacija devijantnog ponašanja pojedinih pojedinaca koji smatraju da su iznad zakona i procesa. Sistem je stvorio uvjerenje među grupama da u ovom sistemu postoji nekažnjivost i to je ono o čemu treba da razgovaramo i da vidimo šta da preduzmemo - izjavio je potpredsjednik VMRO-DPMNE Timčo Mucunski.

Palevski je predsjednik proruske stranke „Desno“ i imao je svoj podkast u kom je često iznosio kontroverzne stavove. Sada se nalazi u bjekstvu, a za njim je raspisana međunarodna potjernica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
08. septembar 2024 02:00