Патријарх Порфирије / Deutsche welle
01/06/2021 u 18:26 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Патријарх Порфирије честитао градоначелнику Загреба стиховима Штулића и Индекса

Своjевремено jе велики загребачки пјесник Бранимир Џони Штулић пјевао Када Загреб израња из сна, што ме jе потакло да изразим наду, коjа jе, уосталом, и нада свих житеља овога лијепога града, поручио је патријарх Порфирије

Патриjарх српски Порфириjе честитао jе Томиславу Томашевићу избор на дужност градоначелника Загреба честитком у коjоj цитира стихове Џониjа Штулића и групе Индекси.

Патријарх је у писму упућеном новом загребачком градоначелнику упутио наjсрдачниjе честитке поводом избора на дужност градоначелника, уз искрене молитвене жеље да мандат буде испуњен просперитетом и благостањем за све Загрепчане.

– Своjевремено jе велики загребачки пјесник Бранимир Џони Штулић пјевао Када Загреб израња из сна, што ме jе потакло да изразим наду, коjа jе, уосталом, и нада свих житеља овога лијепога града, да jе пред нама ново jутро коjе ће промијенити све – навео jе патриjарх Порфириjе.

Патријарх је поручио и да новом градоначелнику и његовим сарадницима Господ Исус Христос подари мудрост, снагу и стрпљење да праведно и истинољубиво предводите и служите Загребу, на задовољство свих његових грађана –закључио је патриjарх Порфириjе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 18:11