/ - фото: LAPSI.AL
13/11/2021 u 21:44 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Убијена два албанска криминалца: Кобан рафал из калашњикова

Жртве овог атентата су Еригерс Михаси (32) и Арманд Думани (26) позната имена у криминалном свијету, пише албански портал

Неколико минута након покушаја атентата у Астиру, на подручју Тумана пронађен је запаљен аутомобил, преноси lapsi.al. Сумња се да би то могао бити аутомобил који су користили извршиоци атентата у Тирани. Како се сазнаје, изгорели аутомобил је возило типа "хонда".

Подсјећају, вечерас око 19.30 часова, на мјесту званом „Два круга” у Новом прстену у престоници, догодио се тежак злочиначки догађај. Жртве овог атентата су Еригерс Михаси (32) и Арманд Думани (26) позната имена у криминалном свијету, пише наведени портал.

Полиција је поставила бројне контролне групе на улазу и излазу из Тиране како би омогућила хапшење осумњичених.

Усљед "кише" метака двије особе су погинуле, док су се кретале возилом типа „ауди“. Аутомобил је изрешетан са бројним мецима посебно на страни сувозача, који су пробили шофершајбну возила.

Очевици који су били у близини мјеста гдје се догодио атентат кажу да су Еригерс Михаси и Армандо Думани били у кафићу у области Астири, непосредно прије него што су убијени. Двојица младића су по изласку из локала ушли на паркинг гдје су оставили возило и изашли на магистрални пут.

Атентатори су само пришли семафору, који су их највјероватније дуго чекали, искористили тренутак и пуцали на њих из калашњикова. Свједоци и даље причају да су починиоци злочина брзо побјегли.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 04:21