/ - Фото: Скриншот
11/04/2022 u 11:58 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Скоро три тоне кокаина украдено из полицијског складишта у Еквадору

Како наводе надлежни, полицајка одговорна за обезбјеђење складишта отворила је врата имања

Полиција у Еквадору ухапсила је у недељу увече шест мушкараца који су украли 2.800 килограма кокаина из складишта у граду Тена, јавља Crimesite.

Нарко-криминалци су били обучени у полицијске униформе и, према наводима власти, наводно су на овај начин украли дрогу коју је полиција заплијенила.

Папир

Крађу скоро три тоне дроге догодила су око три сата ујутру, четворица мушкараца у полицијској кући заплијене у Тени, у провинцији Напо. Како наводе надлежни, полицајка одговорна за обезбјеђење складишта отворила је врата имања. То је било на захтјев једног од  чланова банде, који су носили папире које је наводно потписао пуковник који би провјерио шта је заплењено.

Везали полицајку 

У то вријеме, осумњичени су везали и зачепили уста службенику за пријаву. Међутим, са собом инус узели  њено службено оружје.

Неколико сати касније, полиција је успјела да уђе у траг возилима која су носила дрогу у руралном подручју округа. Неколико полицијских јединица је на крају ухапсило шест мушкараца осумњичених за крађу дроге. Речено је да је серија кокаина до сада уништена.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 03:14