/ FACEBOOK LIVE SKRINšOT/INDEX.HR
11/03/2022 u 08:43 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Загреб: Пала непозната летјелица, пронађена два падобрана

На Јарунској цести су полиција и ватрогасци. У тлу је остала велика рупа, по свему судећи нешто је ударило у земљу и експлодирало

На подручју Загреба синоћ нешто иза 23 сата чуо се гласан прасак. На Јарунској цести су полиција и ватрогасци. У тлу је остала велика рупа, по свему судећи нешто је ударило у земљу и експлодирало, пише index.hr .

Свједоци су рекли како је нешто сa неба пало у земљу, а те дојаве су око 3 сата иза поноћи потврдили из полиције. Полиција је потврдила и да је пронашла два падобрана.

- Након 23 сата, Полицијска управа загребачка је примила више дојава грађана да су на ширем подручју Јаруна осјетили детонацију којој је претходио пад објекта из ваздуха. На мјесто дојаве су упућене полицијске патроле које су на зеленој површини на адреси Јарунска бб пронашли кратер, док су у широј зони пронашли два падобрана, за које смо такође претходно примили дојаве грађана. Полицијски службеници осигурали су ужу и ширу зону мјеста догађаја гдје се обавља увиђај, уз учешће свих надлежних служби. За сада полиција нема дојава о повријеђеним особама на подручју шире зоне мјеста догађаја. Оштећено је неколико паркираних возила. Такође, на терену су полицијски тимови специјализовани за поступање и реаговање код овакве врсте догађаја те у овом тренутку нема разлога за узнемиреност грађана- поручили су из полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 11:59