Nenad Periš / - FOTO: SKRINšOT
04/03/2022 u 11:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Отац Матеја Периша са патријархом Порфиријем: Желим истину и спреман сам да sa њом суочим

И даље остаје у Београду јер, како сам тврди, „њему је овде нестало дијете, а не ствар“

Ненад Периш, отац прије два мјесеца несталог Матеје Периша био је у Патријаршији где се срео са патријархом Порфиријем

– Патријарх Порфирије ми је рекао да се нада да ћу ускоро наћи свог сина и да ћу се са њим вратити кући. Осјетио сам да је то рекао искрено и договорили молитву за мог Матеју. Дугујем му велику захвалност, али и сваком ко се моли да нађем свог сина – каже Ненад.

И даље остаје у Београду јер, како сам тврди, „њему је овде нестало дијете, а не ствар“.

– И даље желим само истину и спреман сам да се сучим са њом. У свакодневном контакту сам са београдском полицијом. И даље претражују и копно и Саву и Дунав. Све информације о томе гдје је виђен мој син испоставиле су се као нетачне. Истрага је завршена. Све што су могли, провјерили су – објашњава Периш.

Како сам каже, готово сваки дан одлази до мјеста гдје је његов син нестао. Тешко му је да повјерује да је упао у воду, па макар то био и несрећни случај.

– Био сам и јуче на Променади. Гледам у Саву и размишљам шта се са Матејем догодило. Примијетио сам да нема камера и да је он могао да оде до паркинга и да га нико не примјети – каже Периш.

Матеј Периш (27) нестао је у ноћи између 30. и 31. децембра прошле године када је у мајици кратких рукава напустио пријатеље и изашао из „Готика“. Не постоји доказ да је упао у Саву.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 17:17