Олег Дерипаска / - Олег Дерипаска
20/10/2021 u 14:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Огласио се Дерипаска: Не престајем да се чудим глупостима америчког естаблишмента

Истакао је да је вријеме да се призна оно што је очигледно, а то да је Трамп сам побиједио

Милијардер, и оснивач УЦ РУСАЛ, Олег Дерипаска, након претреса његове виле у Вашингтону казао је да не престаје се чуди некаквој бескрајној глупости дијела америчког естаблишмента, који како тврди, врти све једну те исту причу о наводној колосалној улози Руса на америчким предсједничким изборима 2016. године.

Он је на свом Телеграм каналу прокоментарисао претресе, који су се догодили у САД, а који су на неки начин повезане са власништвом његових рођака, јавља рбц.ру.

 - Хтио бих да питам: да ли је, и да ли пуно, Путиновог новца јуче ‘пронађено’ у тим напуштеним кућама? Јесу ли претраживачи успјели узгред да се освјеже већ накислим џемом из ормара, уз пар флаша вотке, украдених у најбољој традицији бољшевичких швондера(?) током претреса?”, написао је он.

Истакао је да је вријеме да се призна оно што је очигледно, а то да је Трамп сам побиједио.

 - Помогли су му сви ти тупи људи из Вашингтона, који су толико напунили главу њиховом бирачком тијелу, да је оно било спремно да гласа за било кога (чак и за неки лик из оперете, само не за представнике Клинтоновог клана, огрезлог у миту) - додао је Дерипаска.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 03:49